Cheesecake μόκα-σοκολάτα, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!







ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
2 πακέτα μπισκότα Σοκολάτας γεμιστά Παπαδοπούλου
200 γρ βούτυρο Lurpack
Βάζουμε τα Μπισκότα στο μούλτι και τα ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε σε μια αντικολλητική κατσαρόλα το lurpack να λιώσει.
Τραβάμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα .
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να απορροφήσουν το βούτυρο .
Στρώνουμε σε στρογγυλό πυρέξ η σε μια κουμπωτή φόρμα(28 εκ διάμετρο) και πιέζουμε με την
σπάτουλα να γίνει μια ίσια βάση.
Βάλτε στο ψυγείο να σφίξει και να κρυώσει..
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
650 γρ τυρί κρέμα φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία δωματίου
1 Ζαχαρούχο γάλα
700 ml φυτική κρέμα γάλακτος
30 γρ καφέ σκόνη Αζέρα Νεσκαφέ
130 γρ άχνη ζάχαρη
1 φάκελο σκόνη Γκαρνί Γιώτης Σοκολάτα
5 φύλλα ζελατίνες των 6 γρ μουλιασμένα και μαλακωμένα σε κρύο νερό
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
30 ml ζωική κρέμα γάλακτος
Χτυπήστε πρώτα το τυρί και το ζαχαρούχο.
Ρίξτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος.
Προσθέστε σταδιακά τον καφέ. την άχνη και το Γκαρνί ..
Ζεστάνετε την ζωική κρέμα γάλακτος και διαλύστε μέσα τις μαλακωμένες Ζελατίνες .
Ρίξτε το μείγμα μέσα στο μίξερ ..
Η κρέμα σας τώρα είναι αφράτη και βελούδινη…
Ρίξτε την πάνω στην βάση του μπισκότου.
Βάλτε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Διακοσμήστε,ξεφορμάρετε και σερβίρετε …
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου-Παναγιώτης Μαχαίρας )
https://koykoycook.gr/?p=28906&fb











Αφήστε μια απάντηση