Οδηγίες
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το γάλα, το νισεστέ και το κακάο.
- Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε το βούτυρο, την σοκολάτα (μπορούμε να βάλουμε κλασική ή γάλακτος) και τις βανίλιες.
- Σπάμε τα μπισκότα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
- Κόβουμε το επάνω μέρος από ένα καθαρό μπουκάλι.
- Το γεμίζουμε με το μείγμα και προσέχουμε να μην έχει κενά.
- Καλύπτουμε το επάνω μέρος με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
- Όταν σταθεροποιηθεί κόβουμε το μπουκάλι και τον βάζουμε σε πιάτο με σπασμένο μπισκότο.
- Καλύπτουμε με σπασμένο μπισκότο και σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση