Οδηγίες

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το γάλα, το νισεστέ και το κακάο.
  2. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και ενσωματώνουμε το βούτυρο, την σοκολάτα (μπορούμε να βάλουμε κλασική ή γάλακτος) και τις βανίλιες.
  4. Σπάμε τα μπισκότα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
  5. Κόβουμε το επάνω μέρος από ένα καθαρό μπουκάλι.
  6. Το γεμίζουμε με το μείγμα και προσέχουμε να μην έχει κενά.
  7. Καλύπτουμε το επάνω μέρος με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
  8. Όταν σταθεροποιηθεί κόβουμε το μπουκάλι και τον βάζουμε σε πιάτο με σπασμένο μπισκότο.
  9. Καλύπτουμε με σπασμένο μπισκότο και σερβίρουμε.