Φιστίκι Αιγίνης και πουράκια Caprice Παπαδοπούλου δημιουργούν το πιο εντυπωσιακό γλυκό, τέλειο για να κλείσει κάθε dinner όλες τις εποχές του χρόνου.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λιώσεις τα υλικά, να ανακατέψεις κι έπειτα να μεταφέρεις σε φόρμα για κέικ. Μπορείς να διατηρηθεί στην κατάψυξη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. κακάο
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης (ολόκληρα)
200 γρ. Caprice Παπαδοπούλου χοντροσπασμένα (συν έξτρα για το food styling)
Αφήστε μια απάντηση