Σοκολατένιος κορμός ψυγείου με αβοκάντο και ζάχαρη καρύδας, από την Αντριάνα και τις Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!

Υλικά
125 γρ. μαργαρίνη
 125 γρ. πολύ ώριμο αβοκάντο
 250 γρ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη χοντροκομμένα
 50 γρ. κονιάκ
 50 γρ. κακάο
 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
 1 βανίλια
 Διαδικασία
 Βρέχουμε τα μπισκότα με το κονιάκ.
 Λιώνουμε λίγο τη μαργαρίνη και την αφήνουμε να κρυώσει. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το αβοκάντο και αναμιγνύουμε με τη μαργαρίνη. Χτυπάμε λίγο με το μίξερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο και τη βανίλια. Χτυπάμε λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα μπισκότα και βάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα δημιουργώντας ένα μπαστούνι. Τυλίγουμε, προσθέτουμε στην κατάψυξη και σε δυο ώρες είναι έτοιμο. Τους χειμερινούς μήνες μετά το μεταφέρουμε στη συντήρηση. Τους καλοκαιρινούς το αφήνουμε στην κατάψυξη. Μπορείτε να το περιχύσετε και με λιωμένη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη. 
Ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και για τα παιδιά.
 Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένιος κορμός με αμύγδαλα και φιστίκια Αιγίνης, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with ...
Κορμός κάστανο με σοκολάτα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (VIDEO), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και το Past...
Σοκολατένιο άλειμμα με λάδι και ζάχαρη καρύδας, από την Μαρία Κούρτη την 7elements και το syntagesgi...
Νηστίσιμος Κορμός με χαλβά - Halvah Tahini and Chocolate Squares, by akis and akispetretzikis.com!
Γλυκό ψυγείου με μπισκότα και σοκολάτα, από το icookgreek.com!

Αφήστε μια απάντηση