Κορμός ” tutti frutti ” της “L” , από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!







Υλικά
2 σοκολατες κουβερτουρα
250 γρ βουτυρο φυτικο
4 πακετα μπισκοτα γεμιστα διαφορων γευσεων
1/2 φλ τσ λικερ της αρεσκειας σας ( εγω εβαλα βερικοκο!!!)
Εκτέλεση
Λυωνουμε σε μπεν μαρι τη κουβερτουρα μαζι με το βουτυρο ,ριχνουμε το λικερ και συνεχιζουμε το ανακατεμα.Σπαμε τα μπισκοτα σε ακανονιστα κομματια και τα ριχνουμε στο μιγμα της κουβερτουρας ανακατευοντας μεχρι να απορροφησουν ολο το υλικο. Βαζουμε το μιγμα σε λαδοκολλα δινοντας το σχημα ενος κορμου και το βαζουμε στο ψυγειο μεχρι να παγωσει.Σερβιρουμε σε κομματια την αλλη μερα κατα προτιμηση .
Kαλη επιτυχια !






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένιος vegan κορμός με κάστανα χωρίς ζάχαρη, από την Αγγελική Σπανού και το olivemagazine.gr!
Παγωμένος κορμός (σεμιφρέντο) με σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης, από το sintayes.gr!
Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ και ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (VIDEO), από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και το Past...
Γιορτινή τούρτα κορμός Black Forest, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Σαλάμι σοκολάτας vegan χωρίς ζάχαρη (super food), από το argiro.gr!
Κορμός με ζαχαρούχο γάλα και πτι μπερ, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση