Οδηγίες
- Λιώνουμε το βούτυρο και την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά μαζί με την ζάχαρη.
- Προσθέτουμε την ζεστή σοκολάτα και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις για να μην ψηθούν τα αυγά.
- Τέλος βάζουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει η ζύμη.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά τα φορμάκια μας (4-5 μεταλλικά ή πυρίμαχα)
- Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια, σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που ο δακτύλιος από τα γλυκά να χρυσαφίσει.
- Προσοχή τα γλυκά μας πρέπει να έχουν κάνει κρούστα αλλά όταν τα κουνάμε πρέπει το εσωτερικό τους να είναι ρευστό.
- Επειδή κάθε ψυγείο και φούρνος έχει διαφορετική θερμοκρασία δεν μπορούμε να σας δώσουμε ακριβή χρόνο.
- Πριν τα ξεφορμάρουμε τα αφήνουμε 3-4 λεπτά να ξεκουραστούν.
- Τα σερβίρουμε ζεστά και προαιρετικά με σάλτσα φρούτων.
Αφήστε μια απάντηση