Μεξικάνικη μούς σοκολάτας με αβοκάντο από το Cookbox!







ΥΛΙΚΑ
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 5 κ.σ. κακάο
- 120 ml. γάλα ινδικής καρύδας
- 4 κ.σ. μέλι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 10′
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Αριθμός ατόμων
- 4 άτομα
Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε την ψύχα τους.
Βάζουμε την ψύχα των αβοκάντο στον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε το κακάο, το γάλα, το μέλι,, τη βανίλια και την κανέλα.
Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η μούς.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους με κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ, Dulce de leche, μπανάνες και τριμμένο μπισκότο, από τον Μιχάλη Σαρ...
Μους σοκολάτας με 3 υλικά για τους διαβητικούς μας φίλους, από το glykouli.gr!
Vegan σοκολατένια μους, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Parfait d'amour/Trifle με μους πραλίνα-φράουλα σε ποτήρι, γλυκό Αγίου Βαλεντίνου , από την Μαριφάνη ...
Μους λευκής σοκολάτας με 3 υλικά, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Μους με κουβερτούρα ΙΟΝ και σάλτσα φράουλας, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση