Μεξικάνικη μούς σοκολάτας με αβοκάντο από το Cookbox!
ΥΛΙΚΑ
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 5 κ.σ. κακάο
- 120 ml. γάλα ινδικής καρύδας
- 4 κ.σ. μέλι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 10′
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Αριθμός ατόμων
- 4 άτομα
Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε την ψύχα τους.
Βάζουμε την ψύχα των αβοκάντο στον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε το κακάο, το γάλα, το μέλι,, τη βανίλια και την κανέλα.
Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η μούς.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους σοκολάτα μπανάνα- Chocolate banana mousse by Lenia and the Veggie Sisters!
Κέικ σοκολάτας με αβοκάντο, χωρίς αυγά και βούτυρο, από το enallaktikidrasi.com!
Full chocolate mousse, από την Ντίνα Νικολάου με Διατροφικό σχόλιο του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη και το...
Μους σοκολάτας με πραλίνα φουντουκιού, από την Νικόλ Μαρίνου και το nicolscooking.gr!
Light Μους Σοκολάτας με 3 Υλικά (video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Μους σοκολάτας με αβοκάντο: η πιο βελούδινη και υγιεινή μους, από την Μάρω Σενετάκη και το olivemaga...
Αφήστε μια απάντηση