Μεξικάνικη μούς σοκολάτας με αβοκάντο από το Cookbox!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 5 κ.σ. κακάο
  • 120 ml. γάλα ινδικής καρύδας
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 10′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 4 άτομα

Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε την ψύχα τους.

Βάζουμε την ψύχα των αβοκάντο στον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε το κακάο, το γάλα, το μέλι,, τη βανίλια και την κανέλα.

Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η μούς.

 

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/sokolatas/mexikanikh-mous-sokolatas-me-abokanto

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *