Μους Σοκολάτας με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και Φυστικοβούτυρο (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Απίθανος και υγιεινός συνδυασμός!

Συστατικά

  • 250 γρ. ION Patisserie Κουβερτούρα κλασική
  • 220 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • 200 γρ. φυστικοβούτυρο
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Οδηγίες

  • 1.Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε τον χυμό πορτοκάλι σε ένα μπρίκι μέχρι να πάρει μια βράση και όπως είναι καυτός, τον ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τη σοκολάτα.
  • 2.Περιμένουμε για ένα λεπτό και αμέσως μετά αρχίσουμε να ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι μέχρι να γίνει μια γυαλιστερή γκανάς. Έπειτα, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη μαρίζ μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.
  • 3.Τέλος, μοιράζουμε μια σχετικά μικρή ποσότητα σε μπολάκια – καθώς η μους είναι πολύ πλούσια σε γεύση – και τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.

Σχετικά με το Σεφ

Δημήτρης Μακρυνιώτης

Δημήτρης Μακρυνιώτης

H ζαχαροπλαστική ήταν η μεγάλη αγάπη του από τότε που ήταν παιδί. Μεγαλώνοντας, αφοσιώθηκε στη δηµιουργία γλυκών υψηλών προδιαγραφών παρακολουθώντας σεµινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής από τους καλύτερους σεφ παγκοσµίως.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Περισσότερα για τον σεφ…

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *