Ζελέ σοκολάτας με 3 υλικά, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Φανταστικό!

Συστατικά
  • 1 λίτρο γάλα πλήρες
  • 250 γρ. ΙΟΝ patisserie κλασική κουβερτούρα
  • 20 γρ. φύλλα ζελατίνης
  • 100 γρ. μέλι (προαιρετικά)

 

 

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Μέθοδος
  1. Σε ένα μπολ, βάζουμε παγωμένο νερό και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες να μουλιάσουν.
  2. Έπειτα, σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα και το μέλι και τα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν μια βράση.
  3. Αμέσως μετά, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι μας από την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες, που έχουν μαλακώσει τελείως και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα, μέχρι να διαλυθούν.
  4. Αφού λιώσουν οι ζελατίνες, προσθέτουμε την σοκολάτα που πριν έχουμε κόψει σε κομματάκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  5. Αν έχουμε ράβδομπλέντερ, ανακατεύουμε ένα ακόμα λεπτό, για πιο τέλειο αποτέλεσμα.
  6. Τέλος, μοιράζουμε σε μπολ ή φόρμες τις επιλογής μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον, ώστε να παγώσουν καλά.

 

 

https://ionsweets.gr/recipe-items/zele-sokolatas-me-3-ylika/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *