Ζελέ σοκολάτας με 3 υλικά, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Φανταστικό!
Συστατικά
- 1 λίτρο γάλα πλήρες
- 250 γρ. ΙΟΝ patisserie κλασική κουβερτούρα
- 20 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 100 γρ. μέλι (προαιρετικά)
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Μέθοδος
- Σε ένα μπολ, βάζουμε παγωμένο νερό και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες να μουλιάσουν.
- Έπειτα, σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε το γάλα και το μέλι και τα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν μια βράση.
- Αμέσως μετά, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι μας από την φωτιά και προσθέτουμε τις ζελατίνες, που έχουν μαλακώσει τελείως και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα, μέχρι να διαλυθούν.
- Αφού λιώσουν οι ζελατίνες, προσθέτουμε την σοκολάτα που πριν έχουμε κόψει σε κομματάκια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αν έχουμε ράβδομπλέντερ, ανακατεύουμε ένα ακόμα λεπτό, για πιο τέλειο αποτέλεσμα.
- Τέλος, μοιράζουμε σε μπολ ή φόρμες τις επιλογής μας και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον, ώστε να παγώσουν καλά.
https://ionsweets.gr/recipe-items/zele-sokolatas-me-3-ylika/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ζελέ μαύρης και άσπρης σοκολάτας ΙON με μύρτιλλα, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Κέικ σοκολάτας με βουτυρόκρεμα σοκολάτας, από Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Γλυκό ψυγείου φράουλας χωρίς προσθήκη ζάχαρης (VIDEO), από τους Μιχάλη και Χάρη Καρελάνη και το Redm...
Σοκολατένιο γλυκό με σοκοφρετίνια ΙΟΝ μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Χριστουγεννιάτικο δεντράκι με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweet...
Μπανόφι με παγωτό βανίλια και σταγόνες κουβερτούρας κλασική ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionswe...
Αφήστε μια απάντηση