Πανεύκολα μπισκότα με αμυγδαλόκρεμα και σοκολάτα ΜΟΝΟ ΜΕ 4 ΥΛΙΚΑ, από τον Γιώργο Χριστιανό και την RITO’S FOOD!
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤA ΜΠΙΣΚΟΤΑ
200γρ.αμυγδαλοκρεμα Sisinni από την RITO’S FOOD
200γρ.κρεμα κακαο με φουντούκια Sisinni
2 μεσαίου μεγέθους αυγά
300γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Μαρμελαδα φράουλα Sissini η κρεμα κακαο με φουντουκια Sisinni
Ζητήστε τα προϊόντα της εταιρείας RITO’S FOOD σε όλα τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C στον αερα και στρώνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε με σύρμα χειρός την κρεμα κακαο,την αμυγδαλοκρεμα και τα αυγα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα, μέχρι να ενσωματωθεί όλο το αλεύρι στο μείγμα και να γινει μια μαλακη ζύμη.
Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια, την τυλίγουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε για 15 λεπτά στην κατάψυξη (ή για μισή ώρα στο ψυγείο), μέχρι να σφίξει και να πλάθεται εύκολα.
Παίρνουμε κομμάτια ζύμης και πλάθουμε 32 μπαλίτσες (περίπου 25g η καθεμία). Τις τοποθετούμε στη λαμαρίνα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν λίγο στο ψήσιμο.
Με τη λαβή μιας ξύλινης κουτάλας ή με το δάχτυλό μας δημιουργούμε στο κέντρο κάθε μπαλιτσας μια τρυπα(προσέχουμε να μην τρυπήσουμε τον πάτο του μπισκότου), όπου θα βάλουμε τη γέμιση αφού τα ψήσουμε.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 10 λεπτά ακριβως.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυωσουν 10 λεπτα.
Γεμίζουμε την τρυπα των μπισκότων με ένα κουταλάκι με την κρεμα κακαο η την μαρμελαδα.
Γεμίζουμε την τρυπα των μπισκότων με ένα κουταλάκι με την κρεμα κακαο η την μαρμελαδα.
****
Η χρήση διαφορετικής πραλίνας φουντουκιού, μπορεί να διαφοροποιήσει το τελικό αποτέλεσμα εξαιτίας της διαφορετικής σύστασης.
Η χρήση διαφορετικής πραλίνας φουντουκιού, μπορεί να διαφοροποιήσει το τελικό αποτέλεσμα εξαιτίας της διαφορετικής σύστασης.
Πολλή και καλή σας επιτυχία!
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο facebook
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένια μπισκότα με πορτοκάλι, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Χωρίς γλουτένη: Μπισκότα με φυστικοβούτυρο Sisinni της Rito's Food, από την Ντίνα Καρα!
Υγρά μπισκότα σοκολάτας, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Πεντανόστιμα, υγιεινά Cookies ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, από την Αναστασία Δ. Κόκκαλη , Κλινική Διαιτολόγο – Δια...
Μπισκοτάκια σπείρες, από την Σόφη Τσιώπου!
Κετογονική Διατροφή : Μαλακά choc chip μπισκότα βουτύρου με αμύγδαλο, από την Mika Kitrina και το ke...
Αφήστε μια απάντηση