Συστατικά
- 5 αβγά
- 300 γραμμάρια Nucrema
Οδηγίες
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς
- 2.Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ και βάζουμε στον πάτο χαρτί για ψήσιμο.
- 3.Σε ένα μεγάλο μπωλ, χτυπάμε τα αβγά με το μίξερ σε μεγάλη ταχύτητα για 7 με 8 λεπτά μέχρι να γίνουν αφράτα και τριπλάσια σε όγκο.
- 4.Βάζουμε με το κουτάλι την Nucrema σε ένα γυάλινο μπωλ. Τη ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα να μαλακώσει.
- 5.Ρίχνουμε τα χτυπημένα αβγά στη Nucrema σε 3 δόσεις. Φροντίζουμε να μην μένει ίχνος από αβγά μετά από κάθε φορά που ρίχνουμε τη δόση.
- 6.Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα για κέικ και ψήνουμε για 25 με 30 λεπτά, ή μέχρι η λεπίδα από ένα μαχαίρι που θα τρυπήσει το κέικ θα βγαίνει καθαρή.
- 7.Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
- 8.Αφαιρούμε από τη φόρμα και σερβίρουμε.
- Μερίδες : 10
- Έτοιμο σε : 45 Λεπτά
http://ionsweets.gr/recipe-items/nucrema-%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση