Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συστατικά

  • 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 250 γρ. μπανάνες
  • Προαιρετικά τρούφα σοκολάτας

 

 

Δείτε το VIDEO : https://youtu.be/wGpBjK5c54M

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Μέθοδος
  1. Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας.
  2. Στη συνέχεια, σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις μπανάνες.
  3. Αμέσως μετά, αφαιρούμε την λιωμένη κουβερτούρα από το μπεν μαρί, προσθέτουμε μέσα τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  4. Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 16 εκατοστών και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
  5. Όταν παγώσει, το αφαιρούμε από το τσέρκι και προαιρετικά πασπαλίζουμε με τρούφα.

 

 

https://ionsweets.gr/recipe-items/glyko-psygeiou-me-2-ylika/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *