Χτυπάμε στο mixer στην μεγάλη ταχύτητα την φυτική κρέμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Σταματάμε το mixer.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και το εβαπορέ η το φρέσκο γάλα και ξαναρχίζουμε να χτυπάμε αυξάνοντας σταδιακά τη ταχύτητα και μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
Τέλος προσθέτουμε την πραλίνα και τα φουντούκια και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα.
Αδειάζουμε σε μεταλλικό σκεύος με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη. Αυτό είναι όλο!
Δεν χρειάζεται να ξαναχτυπήσουμε το μίγμα.
Το αποτέλεσμα είναι ένα βελούδινο, μαγευτικό, πανεύκολο παγωτό!
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Αφήστε μια απάντηση