Fudge με ION Nucrema, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!







Μια ακόμη συνταγή με την αγαπημένη μας ελληνική NUCREMA της ΙΟΝ!
Συστατικά
- 65 γρ ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική ψιλοκομμένη
- 100 γρ βούτυρο
- 100 γρ αυγά (δηλαδή 2 τεμάχια)
- 130 γρ ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 1 κάψουλα βανιλλίνη
- 2 γρ αλάτι
- 150 γρ αλεύρι μαλακό
- 150 γρ ION Νucrema
- Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
- 100 γρ ΙΟΝ Νucrema
- 100 γρ φουντούκια χοντροαλεσμένα
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: κάδος του μίξερ, σύρμα του μίξερ, κατσαρόλα, λεκάνη, ταψάκι φούρνου, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, μαρίζ.
Μέθοδος
- 1.Για το Fudge : Τοποθετούμε μέσα σε μια λεκάνη και σε μπέν-μαρί την μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη και το βούτυρο και τα αφήνουμε να λιώσουν ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
- 2.Μέσα στο κάδο του μίξερ τοποθετούμε τα αυγά, την λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, την βανιλλίνη και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διογκωθούν στο διπλάσιο.
- 3.Αποσύρουμε το κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τα λιωμένα υλικά του μπεν-μαρί (σοκολάτα και βούτυρο) μέσα στο κάδο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν πολύ καλά μεταξύ τους.
- 4.Προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι και το αλάτι συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ.
- 5.Τέλος προσθέτουμε την ΙΟΝ Νucrema και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
- 6.Βάζουμε το μίγμα του Fudge μέσα σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 20 λεπτά περίπου. Με την έξοδο από τον φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε.
- 7.7. Για το ντεκόρ: Σε σκεύος της αρεσκείας μας τοποθετούμε το Fudge, απλώνουμε στην επιφάνεια του ION Νucrema, χοντροσπάμε τα φουντούκια και τα τοποθετούμε από πάνω.
https://ionsweets.gr/recipe-items/fudge-me-ion-nucrema/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πανεύκολο Fudge με 2 Σοκολάτες και Καραμέλα(Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Fudge με ION Patisserie Κουβερτούρα κλασική, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Panettone με Nucrema ΙON και καβουρντισμένα φουντούκια, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Παγωτό χωρίς ζάχαρη με σοκολάτα στέβια, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Τάρτα σοκολάτας με μπανάνες και Nucrema ION, από την Μίκα Παντελάκη και το ionsweets.gr!
Αμυγδαλωτά πραλίνας με πορτοκάλι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!
Αφήστε μια απάντηση