Fudge με ION Nucrema, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια ακόμη συνταγή με την αγαπημένη μας ελληνική NUCREMA της ΙΟΝ!

Συστατικά
  • 65 γρ ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική ψιλοκομμένη
  • 100 γρ βούτυρο
  • 100 γρ αυγά (δηλαδή 2 τεμάχια)
  • 130 γρ ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη
  • 2 γρ αλάτι
  • 150 γρ αλεύρι μαλακό
  • 150 γρ ION Νucrema
  • Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
  • 100 γρ ΙΟΝ Νucrema
  • 100 γρ φουντούκια χοντροαλεσμένα
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: κάδος του μίξερ, σύρμα του μίξερ, κατσαρόλα, λεκάνη, ταψάκι φούρνου, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, μαρίζ.
Μέθοδος
  • 1.Για το Fudge : Τοποθετούμε μέσα σε μια λεκάνη και σε μπέν-μαρί την μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη και το βούτυρο και τα αφήνουμε να λιώσουν ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
  • 2.Μέσα στο κάδο του μίξερ τοποθετούμε τα αυγά, την λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, την βανιλλίνη και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διογκωθούν στο διπλάσιο.
  • 3.Αποσύρουμε το κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τα λιωμένα υλικά του μπεν-μαρί (σοκολάτα και βούτυρο) μέσα στο κάδο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν πολύ καλά μεταξύ τους.
  • 4.Προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι και το αλάτι συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ.
  • 5.Τέλος προσθέτουμε την ΙΟΝ Νucrema και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
  • 6.Βάζουμε το μίγμα του Fudge μέσα σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 20 λεπτά περίπου. Με την έξοδο από τον φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε.
  • 7.7. Για το ντεκόρ: Σε σκεύος της αρεσκείας μας τοποθετούμε το Fudge, απλώνουμε στην επιφάνεια του ION Νucrema, χοντροσπάμε τα φουντούκια και τα τοποθετούμε από πάνω.

 

 

https://ionsweets.gr/recipe-items/fudge-me-ion-nucrema/

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *