Σοκολατάκια με 4 υλικά, από την αγαπημένη Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Είναι η γεύση που ξεπερνά κάθε προσδοκία και σίγουρα θα πάθεις εθισμό. Τα σοκολατάκια μου σήμερα είναι με φυστίκια, μπισκότα, και μέλι, επικαλυμμένα με γλυκιά στρώση σοκολάτας γάλακτος, είναι μια απόλυτα αρμονική γεύση που θα ενεργοποιήσει όλες σου τις αισθήσεις. Αυτή η εθιστική συνταγή, με τα μόλις τέσσερα υλικά και την απλή διαδικασία, αποδεικνύει ότι η απόλαυση μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο και απολαυστική. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις τις καρδιές όλων γύρω σου με αυτήν την απίστευτη γευστική εμπειρία. Η τέλεια συνύπαρξη αλμυρού , γλυκού και τραγανού σε κάθε δάγκωμα .

25 σοκολάτακια

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

250γρ μπισκότα Digestive

100γρ φυστίκια Πίνατς (αράπικα) αλατισμένα

150γρ μέλι

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 

250γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος

1 κουτ σούπας ηλιέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Θρυμματίζουμε στον ηλεκτρικό τρίφτη τα μπισκότα και τα φυστίκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσουν. Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα και προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Παίρνουμε ένα ένα σοκολατάκι το βουτάμε μέσα στην σοκολάτα και ύστερα σε μια σχάρα ή σε λαδόκολλα να στεγνώσει. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα σοκολατάκια. Αφου σταθεί λίγο η σοκολάτα τα τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν ! Καλή απόλαυση !

https://elenacooks.gr/?p=15698&fb
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *