Για τα σοκολατάκια με γλυκό του κουταλιού μανταρίνι και fondue ΙΟΝ θα χρειαστούμε:
Έτοιμο γλυκό του κουταλιού μανταρίνι
Fondue chocolate ΙΟΝ
Συστατικά
Για την γέμιση
350 γρ γλυκό του κουταλιού μανταρίνι
Για το ντεκόρ
50 γρ fondue chocolate ΙΟΝ
Θα χρειαστούμε επιπλέον: σουρωτήρι, λεκάνη, μαρίζ, πλατό ή ταψάκι, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, φούρνος μικροκυμάτων.
Οδηγίες
1.Τοποθετούμε το γλυκό του κουταλιού μανταρίνι μέσα σε ένα σουρωτήρι και το αφήνουμε να στραγγίξει για περίπου 24 ώρες.
2.Για το ντεκόρ επικάλυψης: Αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία. Τοποθετούμε το fondue chocolate όπως είναι με την συσκευασία στο φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 3-4 λεπτά έτσι ώστε να μαλακώσει και να είναι ρευστό. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και είναι έτοιμο προς χρήση.
3.Στην συνέχεια βουτάμε το κάθε τεμάχιο γλυκό του κουταλιού μανταρίνι π.χ. μέχρι την μέση ή ολόκληρο, μέσα στο fondue chocolate της ΙΟΝ.
4.Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος μέχρι να σταθεροποιηθεί η επικάλυψη fondue.
5.Σερβίρουμε σε πιατέλα ή σκεύος της αρεσκείας μας.
Μερίδες : 8-10
Έτοιμο σε : 20 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Μιχάλης Σαράβας
Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση