Σοκολάτες Bounty με ινδοκάρυδο, με 3 υλικά, από το sintayes.gr!

Μερίδες: 12
Χρόνος: 50 λ
Δυσκολία: Εύκολη
Μια εύκολη συνταγή για σπιτικές σοκολάτες Bounty. Μια συνταγή με 3 μόνο υλικά για να φτιάξετε υπέροχες σοκολάτες ή προαιρετικά στρογγυλά σοκολατάκια bounty.
Υλικά συνταγής
- 430 γρ. σοκολάτα γάλακτος σε μικρά κομματάκια
- 3 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο σε τρίμμα
- 1 φλ. τσαγιού ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα μπολ βάζετε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα και το ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι να έχετε ένα παχύ και κολλώδες μείγμα.
- Με το μείγμα, χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, στο μέγεθος της χούφτας σας, φτιάχνετε μακρόστενα ορθογώνια “μπαστουνάκια” τα οποία πιέζετε για να διατηρήσουν το σχήμα τους. Ανά 3-4 ορθογώνια, για να μη κολάνε στα χέρια σας, πλένετε τα χέρια σας χωρίς να τα στεγνώνετε. Συνεχίζετε τη διαδικασία. Τοποθετείτε τα ορθογώνια μπαστουνάκια σε πυρέξ στρωμένο με λαδόκολλα και τα βάζετε για 20 λ. στη κατάψυξη.
- Εν τω μεταξύ λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να έχετε μια λεία σοκολατένια κρέμα. [φροντίστε το μπολ με τη σοκολάτα να μην ακουμπάει στο κοχλαστό νερό στο μπεν μαρί]. Τη κατεβάζετε από τη φωτιά και την αφήνετε να μισοκρυώσει ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
- Βγάζετε λίγα λίγα τα ορθογώνια μπαστουνάκια από τη κατάψυξη και τα βυθίζετε, με τη βοήθεια 2 πιρουνιών, στη λιωμένη σοκολάτα. Κυλήστε τα να καλυφθούν από όλες τις πλευρές. Κρατήστε το με το ένα πιρούνι και με το δεύτερο απομακρύνετε τη περίσσεια σοκολάτα. Τα τοποθετείτε σε σκεύος με λαδόκολλα και τα αφήνετε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο και μετά σερβίρετε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σπιτικά σοκολατάκια/παγωτίνια τύπου Bounty, από την Μαριφάνη Ξανθάκη και τις Λιχουδιές της Μαριφάνη...
Εύκολα σπιτικά bounty, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Καυτερή Σοκολάτα με Πιπέρι Καγιέν-Spicy Chocolate with Cayenne Pepper, by the Healthycook.gr!
Keto Bounty, από την αγαπημένη Κωνσταντίνα και το dietonian.gr!
Σοκολάτες τύπου Crunch, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Τάρτα Bounty με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και το syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr!

Αφήστε μια απάντηση