Τρουφάκια Oreo με κάλυψη σοκολάτας με 3 υλικά, από το sintayes.gr!







Μια πολύ εύκολη συνταγή για υπέροχα Τρουφάκια Oreo με κάλυψη σοκολάτας με 3 μόνο υλικά.
Μερίδες: 26-28
Χρόνος: 15 λ + αναμονή ψύξης
Δυσκολία: Εύκολη
Υλικά συνταγής
- 430 γρ. μπισκότα Oreo με κρέμα βανίλιας
- 230 γρ. μαλακό τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia)
- 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα σε κομματάκια
Εκτέλεση συνταγής
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε και το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε καλά με το χέρι ή το μίξερ χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθούν, σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει η ζύμη.
- Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια διαμέτρου 2,3 εκ. περίπου, τα τοποθετούμε σε ταψάκι με λαδόκολα και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 10′ περίπου, να διατηρηθούν κρύα μέχρι να λιώσουμε τη σοκολάτα.
- Λιώνουμε τη κουβερτούρα “μπεν μαρί” και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μόλις κρυώσει ελαφρώς, κυλάμε τα κρύα μπαλάκια στη κουβερτούρα και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, τα τοποθετούμε πάλι πάνω στη λαδόκολλα και τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσει τελείως η επικάλυψη κουβερτούρας. Προαιρετικά, αν θέλουμε να τα διακοσμήσουμε με τρούφα σοκολάτας ή πολύχρωμη, θα τα πασπαλίσουμε πριν κρυώσει τελείως η κουβερτούρα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://www.sintayes.gr/syntages/troufakia-oreo-kalipsi-sokolatas-3-ilika/











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τρουφάκια με κάστανο, από τον Άρη και το Νεανικόν!
Τρουφάκια λεμονιού με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Νηστίσιμα σοκολατάκια με ζάχαρη καρύδας ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Ελσα Μαυρίδου και το dairy-free.eu...
Τρούφες γάλακτος, από τον Άκη Πετρετζίκη και το nestlenoiazomai.gr!
Μους λεμόνι ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γαβριήλ Νικολαίδη και τον Cool artisan!
Τρουφάκια πορτοκάλι με 4 μόνο υλικά - Dark Chocolate Orange Truffles Recipe από το Γαβριήλ Νικολαϊ...
Αφήστε μια απάντηση