Φοντάν Μανταρίνι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Φοντάν Μανταρίνι!  Χλωμό να κρατήσουν 24ωρο...θα τα τσακίσετε! Υλικά 10 μανταρίνια τις φλούδες 300 γρ ζάχαρη 300 γρ χυμό μανταρίνι 300 γρ χοντρό αλεσμένα καρύδια 20 γρ ...

0

Cozy, ζεστή σοκολάτα με ουίσκι, από το olivemagazine.gr!

Πώς μπορεί να γίνει μια ζεστή σοκολάτα ακόμη πιο νόστιμη; Μα με ουίσκι. Μια πολύ ωραία και cozy πρόταση για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Υλικά για 6-8 κούπες: 4 κουτ. της σούπας ...

“Το ρόφημα που μπορεί να αντικαταστήσει τον καφέ”, από το olivemagazine.gr!

Ο καφές έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, που δεν διαπραγματεύονται την αντικατάστασή του από άλλο ρόφημα. Ωστόσο, αν είστε από εκείνους που δεν τον αγαπούν πολύ ή που ...

Γεμιστά τρουφάκια Black Forest, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!

Πρωτότυπα και πανεύκολα τρουφάκια με μια καρδιά από λαχταριστό μαυροκέρασο και σοκολάτα γάλακτος! Ένας νέος εθισμός μόλις σας έκλεισε... το μάτι ! Υλικά:  1 ...

Μπισκότα σε σχήμα ντόνατς, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!

Τα μπισκότα είναι η αφορμή για παιχνίδι! Μίνι μπισκοτάκια σε σχήμα ντόνατς για μικρά και μεγάλα παιδιά! Αρχικά θα χτυπήσεις 125 γραμ. βούτυρο που έχεις αφήσει για 30 λεπτά εκτός ...

Κλασική τoύρτα Aμυγδάλου (Video), από το sintayes.gr!

Τούρτα Αμυγδάλου! Μια διαχρονική τούρτα που πάντα θα μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια… μια τούρτα με εξαιρετική υφή και γεύση που απολάμβαναν οι γονείς μας, τώρα εμείς και τα ...

5

Αμυγδαλωτά πραλίνας με πορτοκάλι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!

Νόστιμα αμυγδαλωτά που θα φτιάξετε σε λίγα μόλις λεπτά και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αμυγδαλωτά, ιδανική για όταν έχετε όρεξη ...

Το ωραίο γλυκό της Κυριακής – Σκολατένιο κέικ ταψιού, από το CookGreek Team και το icookgreek.com! 

Αν αγαπάτε τη σοκολάτα, πράγμα καθόλου δύσκολο, δοκιμάστε αυτό το νόστιμο και υγρό όσο πρέπει κέικ στο ταψί, που γίνεται με κακάο και κουβερτούρα. Ό,τι πρέπει για χαλαρές στιγμές ...

“Ο Υδατάνθρακας που είναι πιο επικίνδυνος από τη Ζάχαρη!”, από την  Δήμητρα Νάσιου και το rogmes.gr!

Υπάρχει ένας υδατάνθρακας, που χρησιμοποιείται ως συστατικό στο 60% των επεξεργασμένων τροφίμων και συνήθως ως γλυκαντικό. Θεωρείται ένα ασφαλές πρόσθετο και παράγεται ...

Ζουμερά brownies με σάλτσα καραμέλα-espresso, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!

ΧΡΟΝΟΣ: 80΄ ΜΕΡΙΔΕΣ: 9 ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 2 01 ΥΛΙΚΑ 1 1/2 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις ...