Μilkshake Σοκολάτα-Μπανάνα με αφρόγαλα καρύδας , Χωρίς Ζάχαρη από την σοκολάτα Wish και την Isostevia!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 Υλικά:

Δέσποινα Φωτοπούλου

  • 100 γρ isostevia 
  • 150γρ Σοκολάτα Wish Υγείας  χωρίς ζάχαρη
  • 750ml γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη
  • Σπόρους από 1 φυσική βανίλια
  • 2 ώριμες μπανάνες

 

Προετοιμασία:

Σπάμε τη σοκολάτα υγείας Wish σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το γάλα καρύδας με τους σπόρους της βανίλιας και τα 100 γρ. ISOSTEVIA. Βάζουμε στην άκρη ⅓ (250ml) του μείγματος γάλακτος για τον αφρό. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας με το υπόλοιπο μίγμα γάλα καρύδας (500ml) και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα.

Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Τις προσθέτουμε στο παγωμένο μείγμα σοκολάτας-καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε  το milkshake σε τέσσερα ποτήρια.

Ξαναθερμαίνουμε το υπόλοιπο μίγμα γάλα καρύδας σε μια ψηλότερη κατσαρόλα και έπειτα χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ χειρός, ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει αφρώδες.  Με ένα κουτάλι επιλέγουμε τον αφρό και τον προσθέτουμε στα ποτήρια με το milkshake σοκολάτα-μπανάνα για γαρνίρισμα!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Καλή σας Απόλαυση!!!!

 

Γνωρίστε τις  αυθεντικές σοκολάτες ελβετικής ποιότητας WISH ,  ΧΩΡΙΣ  THN ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ  στο : http://www.wish-chocolate.gr/index.php/el/

https://www.facebook.com/wishbars

http://www.isostevia.gr/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *