Για τους λάτρεις της καρύδας πανεύκολα, υπέροχα Φοντάν με ινδοκάρυδο, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την “L” !!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

500 γρ ινδοκαρυδο
1 κουτι γαλα ζαχαρουχο
1 φλ του καφε λικερ της αρεσκειας σας

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση
Ανακατευουμε το ζαχαρουχο με την καρυδα και 1 κγ λικερ.Ζυμωνουμε το μειγμα με τα χερια μας μεχρι να σφιξει.Πλαθουμε μπαλακια βουτωντας τα χερια μας στο λικερ καθε φορα.Τα βαζουμε στο ψυγειο τουλαχιστον για τρεις ωρες πριν τα σερβιρουμε .

καλη επιτυχια!

 

https://www.facebook.com/cookingwithL?fref=ts


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *