Ζελέ καρπούζι , από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
- 100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
- 20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση συνταγής
- Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γλυκό ψυγείου με άρωμα κεράσι από την αγαπημένη μας Μπέττυ και το "Taste of life by Betty"!
Ζελέ με κρέμα και μπισκότα, από τη Μαριφάνη Ξανθάκη και τις "Λιχουδιές της Μαριφάνης"!
Υπέροχη μους λεμόνι χωρίς αυγά, από την αγαπημένη μου Αυγή Δήμα!
"Αν αγοράσατε άνοστο καρπούζι...", συμβουλές και tips από το Icookgreek.com!
Νηστίσιμο καρπουζογλυκό ψυγείου, από την Ντίνα Νικολάου και το olivemagazine.gr!
Γλυκό ψυγείου με πορτοκαλάδα, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφήστε μια απάντηση