“Αν αγοράσατε άνοστο καρπούζι…”, συμβουλές και tips από το Icookgreek.com!
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & TIPS | Μια δροσερή ιδέα για να αξιοποιήσετε το καρπούζι που βγήκε …μάπα
Αν αγοράσετε άνοστο καρπούζι δε χρειάζεται ούτε να το πετάξετε ούτε να το φάτε με το ζόρι.
Χτυπήστε το στο μίξερ με όση ζάχαρη θέλετε, ανάλογα τα γούστα σας, και λίγο χυμό λεμονιού, βάλτε το σ’ ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το στην κατάψυξη ανακατεύοντάς το κάθε τόσο μέχρι να γίνει γρανίτα.
Απολαύστε δροσερή γρανίτα καρπούζι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Αλισίβα ή σταχτόνερο: Τι είναι, πώς φτιάχνεται, με τι αντικαθίσταται", από το icookgreek.com!
Γρανίτα πεπόνι, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Γρανίτα Φράουλα της Ανδριάνας, από το workingmoms.gr!
Πεπόνι γεμιστό με ζελέ καρπούζι, από την Ντίνα Νικολάου!
Γρανίτα καρπούζι, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Γρανίτα με καρπούζι και παγωτό, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση