“Αν αγοράσατε άνοστο καρπούζι…”, συμβουλές και tips από το Icookgreek.com!







ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & TIPS | Μια δροσερή ιδέα για να αξιοποιήσετε το καρπούζι που βγήκε …μάπα
Αν αγοράσετε άνοστο καρπούζι δε χρειάζεται ούτε να το πετάξετε ούτε να το φάτε με το ζόρι.
Χτυπήστε το στο μίξερ με όση ζάχαρη θέλετε, ανάλογα τα γούστα σας, και λίγο χυμό λεμονιού, βάλτε το σ’ ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το στην κατάψυξη ανακατεύοντάς το κάθε τόσο μέχρι να γίνει γρανίτα.
Απολαύστε δροσερή γρανίτα καρπούζι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Ξαναζεσταμένες τροφές που γίνονται δηλητήριο", από το health4you.gr!
Έξυπνα tips για να διαλέξετε το σωστό καρπούζι, από το enallaktikidrasi.com!
Ζελέ καρπούζι, από την Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
"Πώς να απομακρύνετε εύκολα τα φυτοφάρμακα από τα φρούτα και τα λαχανικά", από την Εναλλακτική Δράση...
Πανεύκολο κέικ μόνο με ασπράδια και το μυστικό για σωστό βουτύρωμα και αλεύρωμα μιας φόρμας, από το ...
Δίχρωμη γρανίτα κεράσι και ροδάκινο από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly" !
Αφήστε μια απάντηση