“Αν αγοράσατε άνοστο καρπούζι…”, συμβουλές και tips από το Icookgreek.com!







ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & TIPS | Μια δροσερή ιδέα για να αξιοποιήσετε το καρπούζι που βγήκε …μάπα
Αν αγοράσετε άνοστο καρπούζι δε χρειάζεται ούτε να το πετάξετε ούτε να το φάτε με το ζόρι.
Χτυπήστε το στο μίξερ με όση ζάχαρη θέλετε, ανάλογα τα γούστα σας, και λίγο χυμό λεμονιού, βάλτε το σ’ ένα μεταλλικό σκεύος και αφήστε το στην κατάψυξη ανακατεύοντάς το κάθε τόσο μέχρι να γίνει γρανίτα.
Απολαύστε δροσερή γρανίτα καρπούζι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Δίχρωμη γρανίτα κεράσι και ροδάκινο από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly" !
Πώς γίνονται τέλειες οι σπιτικές μαρμελάδες, από την Ντίνα Νικολάου!
"Πώς θα διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι", από το argiro.gr!
Γρανίτα φράουλα - Strawberry Ice Pops Recipe, by Gabriel Nikolaidis and the Cool artisan!
"Οι ανατολίτικες ρίζες του κουραμπιέ και η ιστορία του ονόματός του", από το argiro.gr!
Γρανίτα σοκολάτα από την Μαριλού Μαντά και το "Thinkdrops"!
Αφήστε μια απάντηση