Μαρμελάδα κυδώνι, από το nestlenoiazomai.gr!







Θα χρειαστείς
- 1 κιλό κυδώνια
- 1 κιλό ζάχαρη
- χυμό από ένα λεμόνι
- 3 κούπες νερό περίπου
- 3-4 βανίλιες
Οδηγίες
Ρίχνεις τα καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια κυδώνια σε μία κατσαρόλα μαζί με τον χυμό λεμονιού, τις βανίλιες και το νερό και τα βράζεις μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιείς το περιεχόμενο της κατσαρόλας, ρίχνεις τη ζάχαρη και τα βράζεις περίπου για μισή ώρα μέχρι η μαρμελάδα να δέσει ελαφρώς. Την κατεβάζεις από την φωτιά ώστε να δέσει τελείως. Μόλις κρυώσει την τοποθετείς σε αποστειρωμένα βαζάκια.
Καλή σου επιτυχία!






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κυδωνόπαστο, από τις "Μαγερικές Διαδρομές"!
Μαρμελάδα κυδώνι με ζάχαρη ...η με stevia από την Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την L...
Κυδωνόπαστο από τις "Μαγειρικές Διαδρομές"!
Ανάποδο κέικ με μήλα και κυδώνια, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Γιαούρτι με γλυκό κυδώνι, από την Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Τάρτα κυδώνι με αμύγδαλα, από την Ντίνα Νικολάου!
Αφήστε μια απάντηση