: 4
: 20 min
: 40 min
ΥΛΙΚΑ
- 1 φύλλο σφολιάτα βουτύρου
- 3 μεγάλα κυδώνια
- 300 γρ. ζάχαρη ακατέργαστη
- 200 ml νερό
- 1 ξύλο κανέλας
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Λίγο βούτυρο, λιωμένο για το άλειμμα
- Για την αμυγδαλόκρεμα
- 150 γρ. πούδρα αμυγδάλου
- 3 αυγά
- 50 γρ. ζάχαρη ακατέργαστη
- 50 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο + λίγο επιπλέον για τις φόρμες
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- Για το σερβίρισμα
- Γλυκό κουταλιού κυδώνι
Αφήστε μια απάντηση