Η Χιονάτη έφαγε ένα μήλο και λιποθύμησε…
Αν όμως δοκίμαζε αυτά εδώ τα μηλοπιτάκια, ούτε πρίγκιπα θα περίμενε να τη φιλήσει, ούτε παραμύθι θα γραφόταν!Γιατί μιλάμε για τα πιο ωραία μηλοπιτάκια που έχω φτιάξει ποτέ!
Καραμελωμένα μήλα με κανέλα, σταφίδες, τυλιγμένα σε ζύμη αφράτη, που λιώνει στο στόμα σαν χάδι.Ο πρίγκιπας μπορεί να άργησε, αλλά τα μηλοπιτάκια αυτά έρχονται ακριβώς στην ώρα τους! ✨
Κι αν τα δοκιμάσεις, θα πάθεις ό,τι έπαθε και η Χιονάτη… μόνο που εδώ, λιποθυμάς από νοστιμιά!
12 μηλοπιτάκια
ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ
225γρ. Βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
60γρ. λάδι
30γρ. γιαούρτι (1,5 κ.σ.)
120γρ. άχνη ζάχαρη
30γρ. κορν φλάουρ (3 κ.σ.)
1 αυγό + 1 κρόκος
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ υγρή βανίλια
540 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για τη γέμιση:
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
4 μικρά μήλα (κομμένα σε μικρά κυβάκια)
120 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλεύρι
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. βούτυρο
40 γρ. σταφίδες
























Αφήστε μια απάντηση