Ψητά μήλα με μέλι, καρύδια, κανέλλα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Εύκολη, υγιεινή και αγαπημένη συνταγή!

ΥΛΙΚΑ:

2 μήλα
Καρύδια
Μέλι
Κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα στεγνώνουμε με μία πετσέτα. Τα κόβουμε σε ροδέλες και αφαιρούμε το σημείο με τα κουκούτσια. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τις ροδέλες των μήλων. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Όταν τα μήλα έχουν μαλακώσει, είναι έτοιμα.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Ύστερα σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε με όσο μέλι, καρύδια και κανέλα θέλουμε.
Καλή επιτυχία!  ❤
https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666/1321382267896755/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *