Ψητά μήλα με μέλι, καρύδια, κανέλλα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!







Εύκολη, υγιεινή και αγαπημένη συνταγή!
ΥΛΙΚΑ:
2 μήλα
Καρύδια
Μέλι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα στεγνώνουμε με μία πετσέτα. Τα κόβουμε σε ροδέλες και αφαιρούμε το σημείο με τα κουκούτσια. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τις ροδέλες των μήλων. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Όταν τα μήλα έχουν μαλακώσει, είναι έτοιμα.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Ύστερα σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε με όσο μέλι, καρύδια και κανέλα θέλουμε.
Καλή επιτυχία! 












Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Διώροφη μηλόπιτα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Νηστίσιμα μηλοπιτάκια με ζύμη από χυμό μήλου, από το "Ολα Νηστίσιμα"!
Γερμανική Μηλόπιτα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Η μηλόπιτα της... τεμπέλας, από το mama365.gr!
Χειροποίητη σος μήλου χωρίς ζάχαρη, από την Κωνσταντίνα και το dietonian.gr!
Μηλόπιτα με κρέμα τυριού, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Αφήστε μια απάντηση