Ψητά μήλα με μέλι, καρύδια, κανέλλα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!







Εύκολη, υγιεινή και αγαπημένη συνταγή!
ΥΛΙΚΑ:
2 μήλα
Καρύδια
Μέλι
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα στεγνώνουμε με μία πετσέτα. Τα κόβουμε σε ροδέλες και αφαιρούμε το σημείο με τα κουκούτσια. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τις ροδέλες των μήλων. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Όταν τα μήλα έχουν μαλακώσει, είναι έτοιμα.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Ύστερα σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε με όσο μέλι, καρύδια και κανέλα θέλουμε.
Καλή επιτυχία! 












Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Φτιάχνουμε απίθανα cookies μήλου με καραμέλα βουτύρου, από το olivemagazine.gr!
"Είναι υπέροχα, αλλά… δεν είναι αυτό που νομίζεις!", από τον Ακη Πετρετζίκη και το akispetretzikis.c...
Τάρτα με αχλάδια και κρέμα σοκολάτας, από το icookgreek.com!
Λουκουμάδες με μήλα από το icookgreek.com!
Μηλόπιτα σ ένα μπολ, από την Σόφη Τσιώπου και τις "Λιχουδιές της Σόφης"!
Αναποδογυριστή μηλόπιτα, από την Σόφη Τσιώπου!
Αφήστε μια απάντηση