Μους πεπόνι με λεμόνι από το cookoo.gr!!

Σιγουρέψου ότι έχεις:

1 μικρό πεπόνι
2 φακελάκια ζελέ λεμόνι
500 ml κρέμα γάλακτος με 35 % λιπαρά
1 Alsa βανιλέτα

 

Ξεκινάμε!
1Κατ’ αρχάς καθάρισε και άλεσε το πεπόνι στο μίξερ.
2Στη συνέχεια διάλυσε τα δύο φακελάκια ζελέ σε ένα φλιτζάνι βραστό και πρόσθεσε και 1½ φλιτζάνι από τον πολτό πεπονιού, ανακατεύοντας καλά.
3Χτύπα σε σαντιγί ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με τη Βανιλέτα και βάλ’ τη κι αυτή στο μείγμα για τη μους πεπόνι. Αν θέλεις, βάλε και ζάχαρη.
4Ανακάτεψε απαλά και, αφού το πεπονομείγμα γίνει παχύρευστο, μετάγγισέ το σε παραδοσιακή φόρμα κέικ, από ‘κείνες με την τρύπα στη μέση. Πριν δοκιμάσεις τη μους πεπόνι, όμως, να την αφήσεις τουλάχιστον 24 ώρες στο ψυγείο.
Καλή όρεξη!

 

 

 

http://cookoo.gr/γλυκά/μους-πεπόνι



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *