Οδηγίες
- Σε πυρίμαχη ταρτιέρα 27 εκατοστών αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την λιωμένη μαργαρίνη.
- Από πάνω τοποθετούμε κυκλικά τα καθαρισμένα ροδάκινα.
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Την απλώνουμε πάνω από τα ροδάκινα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Όταν κρυώσει ελαφρώς την αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.
Αφήστε μια απάντηση