Οδηγίες

  1. Σε πυρίμαχη ταρτιέρα 27 εκατοστών αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη με την λιωμένη μαργαρίνη.
  2. Από πάνω τοποθετούμε κυκλικά τα καθαρισμένα ροδάκινα.
  3. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  4. Προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  5. Την απλώνουμε πάνω από τα ροδάκινα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  6. Όταν κρυώσει ελαφρώς την αναποδογυρίζουμε και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.