ΥΛΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση:
180 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ. κοσκινισμένο
115 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κύβους
55 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
40 γρ. βρώμη
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό, large
Για τη γέμιση:
500 ml γάλα, πλήρες
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
50 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ. κορν φλάουερ
3 κρόκους αυγού
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
Σταφύλια λευκά & κόκκινα, για το σερβίρισμα
Αφήστε μια απάντηση