ΥΛΙΚΑ
Βάση
- 4 τεμ. ασπράδια αυγών
- 7 τεμ. κρόκοι αυγών
- 85 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο
- λίγη κρυσταλλική ζάχαρη και λίγη άχνη για πασπάλισμα
Σιρόπιασμα
- 100 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες ή ελαφρύ
- 20 γρ. ποτό της αρεσκείας μας
Πανακότα
- 750 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
- 300 γρ. πολτός από ροδάκινα (πριν αλέσουμε τα φρούτα, αφαιρούμε τη φλούδα)
- 100 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 20 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (4 φύλλα των 5 γρ. ή 8 των 2,5 γρ.)
Αφήστε μια απάντηση