Cheesecake με φρέσκα ροδάκινα ή νεκταρίνια, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 200 γρ. μπισκότα digestive, κλασικά ή ολικής
- 100 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. φρέσκο τυρί-κρέμα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 80 γρ. ζάχαρη άχνη
- 4-5 φρέσκα νεκταρίνια ή ροδάκινα
Εκτέλεση συνταγής
- Λιώνετε το βούτυρο και θρυμματίζετε τα μπισκότα. Ανακατεύετε τα θρυμματισμένα μπισκότα με το βούτυρο στρώνετε το μείγμα (θα θυμίζει σωρό από ψίχουλα) σε σε φόρμα με κινητά τοιχώματα ή τσέρκι πιέζοντάς το με το χέρι να γίνει συμπαγές και φροντίζοντας να διανεμηθεί ισομερώς. Βάζετε το σκεύος στο ψυγείο.
- Χτυπάτε το φρέσκο τυρί-κρέμα με τη ζάχαρη. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το χτύπημα έως ότου η κρέμα αποκτήσει την υφή σφιχτής σαντιγί. Απλώνετε την κρέμα πάνω από το μείγμα του μπισκότου.
- Καθαρίζετε και κόβετε τα ροδάκινα σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε. Αν χρησιμοποιήσετε νεκταρίνια, μπορείτε να τα αφήσετε και με τη φλούδα τους. Στρώνετε την επιφάνεια της κρέμας με τα φρούτα φροντίζοντας να τα τοποθετήσετε σχετικά ομοιόμορφα. Ξαναβάζετε στο ψυγείο το τσιζκέικ μέχρι να σφίξει.
Απολαυστική συνταγή για τσιζκέικ χωρίς ψήσιμο με φρέσκα ροδάκινα. Αντικαταστήστε την κλασική επικάλυψη μαρμελάδας με ζουμερά, φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Cheesecake Ανανά, από την Ντίνα Νικολάου, με διατροφικό σχόλιο του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη και το log...
Γιαουρτογλυκό της μαμάς με ροδάκινα(Video), από τη οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Cheesecake μπακλαβά, από την εκπληκτική Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!
Cheesecake πορτοκάλι, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Cheesecake σοκολάτα, από το olivemagazine.gr!
Τούρτα cheesecake πορτοκάλι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση