Cheesecake με Nucrema ΙON, χωρίς ψήσιμο σε βαζάκι, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Eύκολο και γρήγορο και με την αγαπημένη μας NUCREMA!

MEΡΙΔΕΣ : 4-6
Χρόνος εκτέλεσης: 90′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Συστατικά
  • Υλικά για τη βάση
  • 5 μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
  • 5 μπισκότα βουτύρου
  • 3 κ.γ λιωμένο βούτυρο
  • Για την γέμιση
  • 300 γρ τυρί κρέμα
  • 150 γρ Nucrema ΙΟΝ
  • 230 γρ σαντιγί
Μέθοδος
  • 1.Βάζουμε τα μπισκότα στο blender και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν τρίμμα.
  • 2.Τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
  • 3.Τοποθετούμε με ένα κουτάλι το μείγμα στο πάτο κάθε βάζου.
  • 4.Χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα με την Nucrema.
  • 5.Κρατάμε λίγη σαντιγί στην άκρη για το στόλισμα .Με μια σπάτουλα προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί στο μείγμα και ομογενοποιούμε.
  • 6.Γεμίζουμε τα βαζάκια μας και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τα σερβίρουμε. Στολίζουμε με σαντιγί.

Nutrition Info

  • 499,2 Ενέργεια kcal
  • 40,4 Λιπαρά g
  • 21,9 Κορεσμένα λιπαρά g
  • 28,9 Υδατάνθρακες g
  • 17,5 Συνολικά σάκχαρα g
  • 6,3 Πρωτεΐνες g
  • 0,3 Φυτικές ίνες g
  • 0,3 Νάτριο g
  • 0,8 Αλάτι g

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://tinyurl.com/yap6a8k5


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *