Pandoro mini με ION Patisserie Cover Cream, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Απλά απίθανο!

Για το Pandoro mini με ION Patisserie Cover Cream θα χρειαστούμε:

  1. Να φτιάξουμε την ζύμη για το pandoro
  2. Ντεκόρ: Να λιώσουμε και να επικαλύψουμε με ION Patisserie Cover Cream

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Περισσότερα για τον σεφ…

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *