Φοντάν Μανταρίνι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Φοντάν Μανταρίνι! 

Χλωμό να κρατήσουν 24ωρο…θα τα τσακίσετε!
Υλικά
10 μανταρίνια τις φλούδες
300 γρ ζάχαρη
300 γρ χυμό μανταρίνι
300 γρ χοντρό αλεσμένα καρύδια
20 γρ κακάο
60 γρ φρυγανιά
400 γρ σοκολάτα γάλακτος κουβερτούρα
Διαδικασία
Αλέθουμε στο μπλέντερ τις φλούδες μανταρινιού και τις βράζουμε με το χυμό και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σαν μαρμελάδα.
Κατεβάζουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε κακάο+καρύδια +φρυγανιά.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε βουτώντας τα χέρια μας σε κονιάκ και αφήνουμε να σταθούν.
Λιώνουμε 400 γρ σοκολάτα και τα βουτάμε….
Ευχαριστώ την αγαπημένη φίλη Νίκη Μαν για τη συνταγή .
Καλή επιτυχία 
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Upside down – Ανάποδο κέικ μανταρίνι, από το Pantespani.gr!
Σιροπιαστό κέικ µανταρίνι µε παπαρουνόσπορο απο την Αργυρώ!
Νηστίσιμες Μπουκίτσες αμυγδάλου με μανταρίνι απο την Αργυρώ!!
Σιροπιαστή & βουτυράτη μανταρινόπιτα (VIDEO),από την Μαριλού Παντάκη και το madameginger.com!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μανταρίνι, από την Αγγελική Καλαμπόκα και το mednutrition.gr!
Εύκολα τουρτάκια με κρέμα μανταρίνι με γλάσο σοκολάτας ΙΟΝ, από τον chef Αντώνη Γιαννακάρη και το ...

Αφήστε μια απάντηση