Φοντάν Μανταρίνι, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!







Φοντάν Μανταρίνι! 

Χλωμό να κρατήσουν 24ωρο…θα τα τσακίσετε!
Υλικά
10 μανταρίνια τις φλούδες
300 γρ ζάχαρη
300 γρ χυμό μανταρίνι
300 γρ χοντρό αλεσμένα καρύδια
20 γρ κακάο
60 γρ φρυγανιά
400 γρ σοκολάτα γάλακτος κουβερτούρα
Διαδικασία
Αλέθουμε στο μπλέντερ τις φλούδες μανταρινιού και τις βράζουμε με το χυμό και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σαν μαρμελάδα.
Κατεβάζουμε απ τη φωτιά και προσθέτουμε κακάο+καρύδια +φρυγανιά.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει.
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε βουτώντας τα χέρια μας σε κονιάκ και αφήνουμε να σταθούν.
Λιώνουμε 400 γρ σοκολάτα και τα βουτάμε….
Ευχαριστώ την αγαπημένη φίλη Νίκη Μαν για τη συνταγή .
Καλή επιτυχία 












Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μανταρινόπιτα με σοκολάτα, από την Αρτεμησία και το chefoulis.gr!
Τούρτα δίχρωμη με μπισκότα, σοκολάτα και άρωμα μανταρίνι, από την καταπληκτική Ιωάννα Σταμούλου και ...
Μούς λευκής σοκολάτας με μανταρίνι από την Μαριλού Μαντά και το "Thinkdrops" !
Κέικ μανταρίνι με σοκολάτα από το Spice House!
Σοκολατάκια με γλυκό του κουταλιού μανταρίνι και fondue σοκολάτας ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το...
Φοντάν σοκολάτας με κρέμα πορτοκαλιού , από την Nestle και τις glikessintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση