Τρουφάκια καρύδας με πορτοκάλι ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free.eu!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Συνταγή: Litsa Zarifi
Υλικά
  • 3/4 κούπας λευκό αμύγδαλο, τριμμένο
  • 3/4 κούπας ινδοκάρυδο και επιπλέον για επικάλυψη
  • 1/3 κούπας κρέμα καρύδας ή χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 κουτ. γλυκού κακάο
  • 2 κουτ. γλυκού χαρουπάλευρο ή κακάο
  • 2 κουτ. γλυκού λάδι καρύδας, λιωμένο
  • 2 κουτ. σούπας κοφτές μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Οδηγίες παρασκευής
  1. Βάζουμε όλα τα υγρά υλικά στο multi.
  2. Προσθέτουμε τα στερεά υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
  3. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
  4. Όταν παγώσουν τα τρουφάκια, τα ρολάρουμε σε τριμμένη καρύδα και πασπαλίζουμε με ξύσμα πορτοκαλιού.

http://www.dairy-free.eu/coconut-orange-truffles/

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *