Χτυπάς 500 γρ. τυρί κρέμα με 500 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο.
Βάζεις σε ένα ταψάκι μια στρώση μπισκότα σοκολάτας που έχεις βουτήξει σε σοκολατούχο γάλα – κι έχεις διαλύσει 1/2 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ, αν θέλεις.
Στρώνεις πάνω τους το μισό μείγμα καραμέλας.
Επαναλαμβάνεις και βάζεις το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες. Θα χρειαστείς περίπου 1 και μισό πακέτο μπισκότα.
Βάζεις σ’ ένα μπολ 300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος σε κομματάκια.
Ζεσταίνεις 300 ml κρέμα γάλακτος και τη ρίχνεις πάνω στη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήνεις 2 λεπτά και ανακατεύεις να γίνει μια λεία κρέμα γκανάς. Την αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και καλύπτεις την επιφάνεια του γλυκού.
Αφήνεις στο ψυγείο 10-12 ώρες το λιγότερο.
Αφήστε μια απάντηση