Cheesecake με μελομακάρονα, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά για 6 μεριδες
12 μελομακαρονα
400 γρ. τυρι φιλαδελφεια με λιγα λιπαρα
400 γρ.γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα
1 σφηνακι λικερ της αρεσκειας μας
1 φλ.τσ. χοντροκομμενα καρυδια
6 κ.γ. μελι
κανελλα (προαιρετικα)
Εκτέλεση
Ανακατευουμε το τυρι με το γιαουρτι και το σφηνακι .Τριβουμε τα μελομακαρονα και μοιραζουμε τη μιση ποσοτητα σε ποτηρια η μικρα μπολ.Μοιραζουμε επισης τη κρεμα τυριου και βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει τουλαχιστον για 3 ωρες.
Οταν σερβιρουμε μοιραζουμε τα υπολοιπα τριμμενα μελομακαρονα ,το μελι και τα καρυδια και αν θελουμε ριχνουμε και λιγο κανελλα(ταιριαζει !!!!).
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
καλη επιτυχια
Αφήστε μια απάντηση