Cheesecake με μελομακάρονα, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά για 6 μεριδες

12 μελομακαρονα
400 γρ. τυρι φιλαδελφεια με λιγα λιπαρα
400 γρ.γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα
1 σφηνακι λικερ της αρεσκειας μας
1 φλ.τσ. χοντροκομμενα καρυδια
6 κ.γ. μελι

κανελλα (προαιρετικα)

 

Εκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ανακατευουμε το τυρι με το γιαουρτι και το σφηνακι .Τριβουμε τα μελομακαρονα και μοιραζουμε τη μιση ποσοτητα σε ποτηρια η μικρα μπολ.Μοιραζουμε επισης τη κρεμα τυριου και βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει τουλαχιστον για 3 ωρες.
Οταν σερβιρουμε μοιραζουμε τα υπολοιπα τριμμενα μελομακαρονα ,το μελι και τα καρυδια και αν θελουμε ριχνουμε και λιγο κανελλα(ταιριαζει !!!!).

καλη επιτυχια

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.1110207895680861.1073741921.664704013564587/1110208469014137/?type=3&theater

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *