Fudge κακάο-αβοκάντο ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Sandra May και το Dairy-free!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με αβοκάντο και μπανάνα. Ιδανικό και για τις παιδικές λιγούρες για σοκολάτα.

Συνταγή: Sandra May

Υλικά

  • 1/2 μπανάνα
  • 1/2 αβοκάντο
  • 1/4 κούπας λάδι καρύδας, λιωμένο
  • 1/4 κούπας κακάο
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 1/2 κουτ.γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • Τρίμμα καρύδας ή ξηροί καρποί (προαιρετικό)

Οδηγίες παρασκευής

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο multi μέχρι να ενωθούν.
  2. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια μικρή φόρμα ή μικρό ταψί (θέλουμε μικρό για να κάνουμε παχύ fudge).
  3. Απλώνουμε το μίγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με τρίμμα καρύδας ή ξηρούς καρπούς.
  4. Τοποθετούμε το μίγμα στην κατάψυξη για 30-60 λεπτά ή μέχρι να σταθεροποιηθεί.
  5. Βγάζουμε το fudge από την κατάψυξη και το κόβουμε σε τετράγωνα.
  6. Διατηρείται στην κατάψυξη.

http://www.dairy-free.eu/cocoa-avocado-fudge/

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *