Μιλφέιγ γρήγορο από την Bianka και τις “Μαγειρικές Διαδρομές” !







Ένα εύκολο και πολύ νόστιμο μιλφέιγ!!!
Συστατικά
2-3 φύλλα σφολιάτα ψημένα
200 γρ βούτυρο
1 κουτί ζαχαρούχο
2 βανίλιες
Οδηγίες
Ψήνουμε τα φύλλα της σφολιάτας.
Βάζουμε το ένα φύλλο σε ένα πυρέξ, αν είναι το φύλλο μεγαλύτερο από το πυρέξ, το κόβουμε και τα κομμάτια τα τρίβουμε
Χτυπάμε το βούτυρο με το ζαχαρούχο καλά να γίνει μια ωραία κρέμα
Στρώνουμε τα 3\4 επάνω στο ψημένο φύλλο σφολιάτας
Βάζουμε το δεύτερο και στρώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα, πασπαλίζουμε με τα τρίμματα σφολιάτας και τέλος πασπαλίζουμε με άχνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε ένα σοκολατένιο μιλφειγ , ρίχνουμε στην κρέμα 3 κ σ κακάο.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μιλφέιγ, από τον Πάνο Θεοδωρίτση και το sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.com!
Μιλφέϊγ το “αυθεντικό”, από το sintayes.gr!
Mille feuille με λευκή σοκολάτα και φρούτα, από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Μιλφέιγ με σπιτικό φύλλο, από τις "Μαγειρικές Διαδρομές"!
Μιλφέιγ με λευκή σοκολάτα και φράουλες, από τον Άκη Πετρετζίκη και το glikessintages.gr της NESTLE!
Μιλφέιγ με κάστανα, από το gourmed.gr!
Αφήστε μια απάντηση