Μηλοκούλουρα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Υλικά
2 μήλα κόκκινα τριμμένα
1 φλ.τσ. ηλιέλαιο
2/3φλ.τσ. καστανή ζάχαρη
1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ
1 βανίλια κάψουλα
λίγη κανέλα
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα υλικά και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα .Πλάθουμε κουλουράκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 25 λεπτά.
Την συνταγή την έχω πάρει απο την αγαπημένη μου φίλη και συγχωριανή Σπυριδούλα Μουλαρά.
Σπυριδούλα μου σε ευχαριστώ πολύ !!!
<3
Καλή επιτυχία
<3

Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα Μπισκότα Λεμονιού, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου !
Μηλόπιτα με καραμέλα, από το icookgreek.com!
Τάρτα μήλου, από τον Chef Δημήτρη Πολίτη και το dimitrispolitis.gr!
Νηστίσιμα κουλουράκια κανέλας, από την Αντριάνα και το Γλυκιές δημιουργίες by Andriana!
Τάρτα με μήλο, χαλβά, σταφίδες, σοκολάτα και ταχίνι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.g...
Μηλοπιτάκια από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!



Αφήστε μια απάντηση