Νηστίσιμα αμυγδαλωτά ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΤΕΜΑΧΙΑ 26-28
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. αμύγδαλο, λευκό
150 γρ. ζάχαρη άχνη + extra για το σερβίρισμα
70 ml νερό
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
5 ml ανθόνερο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Αδειάζουμε το αμύγδαλο στο πολυκοπτικό και το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει σκόνη.
2Έπειτα, ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε μέσα το νερό, το ανθόνερο και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4Κατόπιν, πλάθουμε το παραπάνω μείγμα σε κομμάτια σχήματος της αρεσκείας μας, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να τα ψήσουμε στους 180°C στον αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμο , γλυκό κέρασμα από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty !
Νηστίσιμο Cremeux σοκολάτας με κανταΐφι, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Νηστίσιμος Κορμός σοκολάτας με χαλβά, φουντούκια και σταφίδες, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Olive...
Αμυγδαλωτά με φρέσκα κεράσια, από την Γιάννα Μπαλαφούτη και το olivemagazine.gr!
Φανουρόπιτα, από την αγαπημένη Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The One with all the tastes"!
Vegan Brownies σοκολάτας σε 3 φανταστικές γεύσεις (VIDEO), από την Άννα Χαλικιά και το madameginger....
Αφήστε μια απάντηση