Νηστίσιμα αμυγδαλωτά ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ΤΕΜΑΧΙΑ  26-28
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ    10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ   1/5

 

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. αμύγδαλο, λευκό

150 γρ. ζάχαρη άχνη + extra για το σερβίρισμα

70 ml νερό

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

5 ml ανθόνερο

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

ανά μερίδα/ τεμάχιο
ΒΑΖΑΘερμίδες    152   8%
ΒΑΖΑΛίπος   10.7g   15%
ΒΑΖΑKορεσμένα    0.8g   4%
ΒΑΖΑΠρωτεΐνες   4.5g   9%
ΒΑΖΑYδατάνθ.    11.7g   5%
ΒΑΖΑΣάκχαρα   7.9g   9%
ΒΑΖΑΑλάτι   0g    0.00%
ΒΑΖΑΙνες      2.7g   11%
by Danai Petropoulou
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1Αδειάζουμε το αμύγδαλο στο πολυκοπτικό και το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει σκόνη.
2Έπειτα, ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε μέσα το νερό, το ανθόνερο και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4Κατόπιν, πλάθουμε το παραπάνω μείγμα σε κομμάτια σχήματος της αρεσκείας μας, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να τα ψήσουμε στους 180°C στον αέρα για περίπου 15 λεπτά.

https://www.giorgostsoulis.com/syntages/gluka/nistisima-amigdalota
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *