Τριλογία σοκολάτας, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

Με μόνο 4 υλικά!
Μερίδες: 4-6
Χρόνος εκτέλεσης: 20′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5

 

Συστατικά
  • 300γρ. κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
  • 300γρ. κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
  • 300γρ. κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
  • 750ml. κρέμα γάλακτος φυτική
Μέθοδος
  • 1.Σπάμε η κόβουμε την κλασική κουβερτούρα
  • 2.Ζεσταίνουμε 300ml κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού την ρίχνουμε μέσα στην  κουβερτούρα, αφήνουμε για 2 λεπτά και μετά ανακατεύουμε με μια μαριζ-σπατουλα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • 3.Μοιράζουμε την σοκολάτα μας σε βαζάκια
  • 4.Αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά και επαναλαμβάνουμε με την λευκή σοκολάτα αλλά προσθέτοντάς 150ml κρέμα γάλακτος και όχι 300.
  • 5.Αφού προσθέσουμε και την λευκή σοκολάτα αφήνουμε πάλι να κρυώσει για 20 λεπτά.
  • 6.Τελειώνουμε επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία με την σοκολάτα γάλακτος και 300ml κρέμας γάλακτος
  • 7.Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε.

 

 

https://tinyurl.com/y6jky46c

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *