Τριλογία σοκολάτας, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Με μόνο 4 υλικά!
Μερίδες: 4-6
Χρόνος εκτέλεσης: 20′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Συστατικά
- 300γρ. κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
- 300γρ. κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
- 300γρ. κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
- 750ml. κρέμα γάλακτος φυτική
Μέθοδος
- 1.Σπάμε η κόβουμε την κλασική κουβερτούρα
- 2.Ζεσταίνουμε 300ml κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού την ρίχνουμε μέσα στην κουβερτούρα, αφήνουμε για 2 λεπτά και μετά ανακατεύουμε με μια μαριζ-σπατουλα καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- 3.Μοιράζουμε την σοκολάτα μας σε βαζάκια
- 4.Αφήνουμε να κρυώσει για 20 λεπτά και επαναλαμβάνουμε με την λευκή σοκολάτα αλλά προσθέτοντάς 150ml κρέμα γάλακτος και όχι 300.
- 5.Αφού προσθέσουμε και την λευκή σοκολάτα αφήνουμε πάλι να κρυώσει για 20 λεπτά.
- 6.Τελειώνουμε επαναλαμβάνοντας την ίδια διαδικασία με την σοκολάτα γάλακτος και 300ml κρέμας γάλακτος
- 7.Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρουμε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αυγοφέτες με επικάλυψη ΙON Patisserie Fondue σοκολάτας, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Καραμελωμένο ποπκόρν με λευκή σοκολάτα, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Χριστουγεννιάτικο δεντράκι με ΙΟΝ Patisserie FONDUE Σοκολάτας, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweet...
Εύκολη Καρυδόπιτα με Σοκολάτα, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το iosweets.gr!
Νηστίσιμες, Υγιεινές Μπάρες Σοκολάτα-Φυστικοβούτυρο, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη (Video) και το ionsw...
Ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση