Οδηγίες
- Χτυπάμε την ζάχαρη με το μαλακό βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου) να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες, λίγο αλάτι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Την απλώνουμε σε φόρμα 34×26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Κόβουμε τα ροδάκινα σε φέτες και τις τοποθετούμε ομοιόμορφα πάνω στο γλυκό.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη.
Αφήστε μια απάντηση