Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
- Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε φόρμα 30×22 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί κάνουμε μία στρώση από μπισκότα.
- Από πάνω βάζουμε αρκετό σιρόπι καραμέλας για παγωτά.
- Σκεπάζουμε με μπισκότα και απλώνουμε την χλιαρή κρέμα.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
- Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.
Αφήστε μια απάντηση