Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Σε φόρμα 30×22 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί κάνουμε μία στρώση από μπισκότα.
  5. Από πάνω βάζουμε αρκετό σιρόπι καραμέλας για παγωτά.
  6. Σκεπάζουμε με μπισκότα και απλώνουμε την χλιαρή κρέμα.
  7. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
  8. Σερβίρουμε με σιρόπι καραμέλας.