Οδηγίες
- Βάζουμε περίπου το μισό γάλα σε μία κατσαρόλα και διαλύουμε την ζάχαρη.
- Στο υπόλοιπο κρύο γάλα ρίχνουμε κορν φλάουρ, το αυγό, λίγο αλάτι και δουλεύουμε καλά.
- Σουρώνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε την λιωμένη μαργαρίνη και τα στρώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Βάζουμε το σιρόπι καραμέλας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
- Γεμίζουμε τα σου με την χλιαρή κρέμα και τα τοποθετούμε πάνω από την μους καραμέλας.
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα σου ή δικά μας.
- Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί και περιχύνουμε το γλυκό μας.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αφήστε μια απάντηση