Οδηγίες

  1. Βάζουμε περίπου το μισό γάλα σε μία κατσαρόλα και διαλύουμε την ζάχαρη.
  2. Στο υπόλοιπο κρύο γάλα ρίχνουμε κορν φλάουρ, το αυγό, λίγο αλάτι και δουλεύουμε καλά.
  3. Σουρώνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  4. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  5. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε την λιωμένη μαργαρίνη και τα στρώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  7. Βάζουμε το σιρόπι καραμέλας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  8. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
  9. Γεμίζουμε τα σου με την χλιαρή κρέμα και τα τοποθετούμε πάνω από την μους καραμέλας.
  10. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτοιμα σου ή δικά μας.
  11. Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί και περιχύνουμε το γλυκό μας.
  12. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.