Οδηγίες

  1. Στο γιαούρτι βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  2. Στην ζελατίνη ρίχνουμε λίγο κρύο νερό, ανακατεύουμε και την αφήνουμε για 5 λεπτά να φουσκώσει.
  3. Την διαλύουμε με λίγο καυτό νερό.
  4. Την ενσωματώνουμε στο μείγμα με το γιαούρτι.
  5. Κόβουμε τις φράουλες σε φέτες.
  6. Καλύπτουμε ένα μπόλ 22 εκατοστών με μεμβράνη.
  7. Κάνουμε μία στρώση από φράουλες.
  8. Απλώνουμε το ¼ της κρέμας και βάζουμε μπισκότα.
  9. Απλώνουμε ακόμα ¼ της κρέμας και τοποθετούμε φράουλες.
  10. Βάζουμε ακόμα ¼ της κρέμας και καλύπτουμε με μπισκότα.
  11. Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα και προαιρετικά σκεπάζουμε με γεμιστά μπισκότα.
  12. Κλείνουμε με την μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  13. Όταν το γλυκό σταθεροποιηθεί το αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα και αφαιρούμε την μεμβράνη.