Οδηγίες
- Στο γιαούρτι βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
- Στην ζελατίνη ρίχνουμε λίγο κρύο νερό, ανακατεύουμε και την αφήνουμε για 5 λεπτά να φουσκώσει.
- Την διαλύουμε με λίγο καυτό νερό.
- Την ενσωματώνουμε στο μείγμα με το γιαούρτι.
- Κόβουμε τις φράουλες σε φέτες.
- Καλύπτουμε ένα μπόλ 22 εκατοστών με μεμβράνη.
- Κάνουμε μία στρώση από φράουλες.
- Απλώνουμε το ¼ της κρέμας και βάζουμε μπισκότα.
- Απλώνουμε ακόμα ¼ της κρέμας και τοποθετούμε φράουλες.
- Βάζουμε ακόμα ¼ της κρέμας και καλύπτουμε με μπισκότα.
- Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα και προαιρετικά σκεπάζουμε με γεμιστά μπισκότα.
- Κλείνουμε με την μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Όταν το γλυκό σταθεροποιηθεί το αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα και αφαιρούμε την μεμβράνη.
Αφήστε μια απάντηση