Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά, με ένα σύρμα χειρός, τα αυγά με το κορν φλαουρ και την ζάχαρη(κρατάμε πολλή λίγη ποσότητα ζάχαρης για το γάλα).
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με την μικρή ποσότητα της ζάχαρης.
Λίγο πριν πάρει βράση το γάλα, το κατεβάζουμε από την φωτιά και το προσθέτουμε σιγά σιγά στο μείγμα των αυγών, ενώ ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε όλο το μείγμα πίσω στο κατσαρολάκι μας και ανακατεύοντας με το σύρμα, ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την κουβερτούρα μας ,ανακατεύοντας, μέχρι να γίνει μία ομοιογενής σοκολατένια κρέμα.
Αδειάζουμε σε μακρόστενη φόρμα κεικ που έχουμε στρώσει αντικολλητικο χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 40 λεπτά.
Αφού ψηθεί η κρέμα μας, την αφήνουμε λίγο να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα την βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Αφού παγώσει η κρέμα, ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με κακάο.
Αφήστε μια απάντηση