Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε την ζάχαρη με το κακάο.

  2. Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν.

  3. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και όταν αρχίσουν να βράζουν αφήνουμε για 5 λεπτά.

  4. Ρίχνουμε την μαργαρίνη και όταν ενσωματωθεί κατεβάζουμε από την φωτιά.

  5. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το αφήνουμε να κρυώσει για 10 περίπου λεπτά.

  6. Στα σπασμένα νηστίσιμα μπισκότα ρίχνουμε το σιρόπι κακάο και ανακατεύουμε καλά.

  7. Τα βάζουμε σε φόρμα της επιλογής μας με μεμβράνη (η φόρμα που χρησιμοποιήσαμε είναι 23×13 εκατοστά).

  8. Καλύπτουμε με την μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.